Maldonado: “L’equip ha demostrat que no es rendeix”

  0
  49
  7426267w.jpg

  23/11/2014 – La Penya ha aconseguit remuntar 15 punts de desavantatge contra el Laboral Kutxa, sumant un triomf que permet al conjunt verd-i-negre seguir en posicions de Cop (83-82).

  “Ha estat un partit amb molts ingredients. La primera part ha tingut molt encert ofensiu, sobretot per part del Baskonia. Nosaltres hem viscut de les segones opcions i dels tirs lliures”, afirmava Salva Maldonado, iniciant la seva intervenció davant dels mitjans de comunicació.  

  “Al tercer quart hem patit un moment crític. El rival ha començat molt endollat des del triple. Amb un gran encert i sense perdonar. Nosaltres no hem tingut les idees clares”, destacava el tècnic adrianenc.

  Segons Maldonado, “la cosa pintava malament, anant 15 punts per sota”. L’entrenador de la Penya ha manifestat que el canvi defensiu “ens ha anat bé”. “A vegades, quan un equip té encert i el rival es posa en zona, la situació canvia”, ha advertit Maldonado.

  Seguint amb la valoració de les claus del matx, l’entrenador del FIATC Joventut ha qualificat de “temerària” la defensa zonal posada en pràctica per la Penya, tot i que al final aquest recurs ha resultat ser molt efectiu. “Penso que hem trencat el ritme i hem pogut anotar al contraatac. Llavors ells han vist que podien perdre i nosaltres hem vist clar que podíem guanyar”, afirmava Salva Maldonado.

  Pel tècnic verd-i-negre, la Penya s’ha endollat “a base d’inspiració individual” i ha pogut retallar l’avantatge baskonista. “Posar-nos a menys de deu punts ha estat un aspecte important, tant per nosaltres com pel públic”, admetia.

  “El partit pintava malament perquè el Laboral Kutxa estava jugant molt millor que nosaltres. Hem provat la primera zona de la temporada i ens ha anat bé, bàsicament perquè els hi hem tret el ritme”, ha confessat també Maldonado.

  L’entrenador de Sant Adrià ha destacat com l’equip “ha competit igual que els altres dies” i ha demostrat “que no ens rendim ni ens entreguem fàcilment”.

  Un cop de mà valuós

  En el dia de la presentació oficial del bàsquet formatiu, més de 7.000 aficionats s’han donat cita al Palau Olímpic de Badalona per presenciar el FIATC Joventut – Baskonia. Salva Maldonado ha volgut donar les gràcies al públic verd-i-negre que s’ha desplaçat avui fins al pavelló.

  “El públic va molt en la línia de l’equip. Ens ha ajudat molt al final. Ens ha anat bé jugar a casa. El públic ha entès que el partit estava mig perdut i ens ha ajudat a pressionar al rival i als àrbitres”, ha afirmat el tècnic durant la seva roda de premsa.