Les Lynx d’Anna Cruz perden el factor pista (69-75)

0
    17

05/10/2015 – Minnesota cau contra Indiana Fever en el primer partit de la final de la WNBA, tot i els 27 punts anotats per Maya Moore.

Anna Cruz no ha pogut encetar amb bon peu la final de la WNBA. Gairebé contra tot pronòstic, les Minnesota Lynx caurien la passada matinada en el duel inaugural de la sèrie, perdent el factor pista davant d’Indiana.

El partit, igualat en tot moment, s’acabaria decantant gràcies a la capacitat de les visitants per castigar algunes errades puntuals de les Lynx, sobretot pèrdues de pilota i males defenses.

Després d’un primer quart curt en anotació (10-10), el marcador es mantindria empatat fins que, a tres minuts pel descans (26-26), Minnesota començaria a patir. La franquícia de Minneapolis encaixaria un parcial final de 3 a 9 per tancar el primer temps, amb una última pèrdua de pilota que faria molt mal a les Lynx (26-35).

A la represa, Indiana sabria mantenir les diferències, demostrant tenir més referents en atac que no pas Minnesota. L’equip de Cruz podria refer-se explotant la fortalesa física de Sylvia Fowles, qui, jugant per dins, aconseguiria capgirar el resultat (62-61).

A quatre minuts per la conclusió les Lynx tornaven a manar, però Indiana oferiria una rèplica quasi immediata des del triple. Amb el 69 a 72 presidint el marcador del Target Center, les locals disposarien d’una última possessió per forçar la pròrroga, però Moore acabaria perdent la pilota.

Anna Cruz disputaria un total de 24 minuts, fent un bon treball en defensa i anotant 4 punts. La jugadora badalonina capturaria a més 4 rebots i repartiria 3 assistències. La màxima anotadora del duel seria Maya Moore, amb 27 punts i 12 captures.

El pròxim duel de la sèrie es jugarà demà, 6 d’octubre, també al Target Center. Minnesota necessita guanyar aquest segon partit per viatjar a Indiana amb l’eliminatòria empatada i mira de sumar com a mínim un triomf a domicili per forçar el cinquè i definitiu duel al Target Center.