Les negociacions superen la qüestió sobiranista i esperen el pas enrere o l’entrada del PSC al govern

  0
  IMG_2011.JPG

  12/06/2015 – L'assemblea del PSC decidirà avui si accepta entrar al govern amb la proposta despresa de les negociacions o es queda a l'oposició.

  Dimarts a la tarda, Guanyem, PSC, ERC i ICV-EUiA van aconseguir llimar asprors i les negociacions per a formar govern a quatre bandes van tornar al seu cabal dimecres. Aquella nit, precisament, les formacions van estar assegudes fins passada la una de la matinada intentant quadrar ja una estructura de govern que convencés al PSC per entrar a un futur executiu en majoria. Després d’hores de negociacions, el resultat que es va desprendre no va acabar de fer el pes al PSC, que no veia proporcionat el seu paper dins l’organigrama amb el fet de ser la segona força de la hipotètica coalició. Aquest matí, Guanyem hauria de passar una oferta final a partir de la qual els socialistes decidiran entrar o no al futur govern.

   

  L’assemblea del PSC haurà de decidir avui

   

  En qualsevol cas, recordem que els socialistes han de portar avui el resultat d’aquestes negociacions perquè la seva assemblea de militants doni el vistiplau i ratifiqui una hipotètica entrada al govern que es començarà a constituir demà mateix a partir del Ple d’investidura, en el que Dolors Sabater serà nombrada nova alcaldessa de la ciutat.