Dolors Sabater i Garcia Albiol es reuneixen per iniciar el traspàs de poders

  0
  18
  DOLORS-XAVI_MESA-TRASPÀS1.jpg

  12/06/2015 – La trobada va durar uns 90 minuts i “en tot moment el debat ha estat cordial”; es vab tractar els "punts més importants que hi ha sobre la taula entre el govern en funcions i el futur govern”.

  Després de reclamar-li públicament divendres passat en roda de premsa, la que serà nova alcaldessa de Badalona a partir de dissabte, Dolors Sabater, i el batlle sortint, Xavier Garcia Albiol, es van trobar ahir personalment en la primera reunió de la mesa de traspàs de poders municipals “sota una absoluta normalitat democràtica”. Segons Guanyem Badalona, tots dos han parlat “dels punts més importants que hi ha sobre la taula entre el govern en funcions i el futur govern”.

   

  La trobada va durar uns 90 minuts i “en tot moment el debat ha estat cordial”. Una cordialitat que, diu la formació del nou executiu, “es traslladarà aquest dissabte a la plaça de la Vila durant el ple de constitució del nou ajuntament de Badalona, dins la diversitat de veus que es concentraran en un ambient distès, familiar i festiu on està previst que hi hagi animació infantil i les actuacions de grups de cultura popular”. L’alcalde en funcions, Xavier Garcia, va avançar ahir que el Partit Popular farà una oposició dura però dins un esperit democràtic.