Les noies de The Mamzelles seduiran avui el Teatre Principal

  0
  The-Mamzelles.jpg

  05/12/2013 – El Teatre Principal torna a obrir aquest dijous les seves portes per deixar passar un altre grup d’estrelles de la música pop actual.

  El Teatre Principal torna a obrir aquesta setmana les seves portes per deixar passar un altre grup d’estrelles de la música pop actual. Aquest dijous, a partir de les 21 hores, serà el torn de les noies de The Mamzelles.

   

  The Mamzelles és un grup de música català format per tres joves descarades, sinceres, seductores i originals que generen una explosió de creativitat que no deixa indiferent a ningú a tot arreu on van.

   

  Una nit de festa, les tres amigues van crear aquests personatges excèntrics i desvergonyits que saben combinar música i teatre, i que, sobretot, volen que la seva proposta sigui original. Pràcticament totes les cançons que interpreten són seves i ho fan en gairebé tots els idiomes.

   

  The Mamzelles són una explosió de joventut! Per fi estem davant d’un pop femení inèdit que, a més, és diferent, transgressor, provocador i… moltes coses més.