Les obres de construcció del viaducte ferroviari sobre el canal del Port començaran abans que finalitzi l’any

  0
  178

  L’Ajuntament ha anunciat que les obres de construcció del viaducte ferroviari sobre el canal del Port començaran abans que finalitzi l’any. L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, acompanyat pel tercer tinent d’alcaldia, Daniel Gracia, van mantenir ahir a Madrid una reunió amb la presidenta d’Adif, María Luisa Domínguez González, amb l’objectiu de fer possible les obres de construcció del viaducte.

  La construcció d’aquest viaducte de 180 metres de longitud permetrà la continuïtat de la línia del ferrocarril, salvant el nou canal de Badalona, així com ha de permetre la millora de la connexió del Port i el front marítim amb la resta de la ciutat. La construcció d’aquest viaducte i de la rotonda de comunicació del carrer de Ponent amb Eduard Maristany són claus per poder finalitzar la totalitat dels 350 metres del canal d’aigua que s’endinsa en la trama urbana, sent en el seu conjunt l’obra més important des de la construcció del port l’any 2003.

  Foto: Ajuntament de Badalona

  Durant la reunió s’ha fet seguiment i balanç de l’execució del conveni del 26 de desembre de 2022 entre Adif, Ajuntament de Badalona i Marina Badalona amb el compromís de fer possible abans que finalitzi l’any s’abordi la part final i més complexa que és la construcció del viaducte de la línia ferroviària Barcelona-Mataró-Maçanet-Massanes sobre el futur canal del Port de Badalona.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí