Exposició de les maquetes del projecte “Menuda Badalona!”

  0
  174

  El dimecres 4 d’octubre, a les 13 hores, a la planta baixa de l’Ajuntament de Badalona (plaça de la Vila, 1), s’inaugura l’exposició d’algunes maquetes del projecte de programació i d’impressió digital 3D de diferents edificis i espais emblemàtics de Badalona anomenat “Menuda Badalona!” realitzades per alumnes de centres de secundària de la ciutat. La mostra es podrà visitar fins diumenge 8 d’octubre.

  “Menuda Badalona!” és un projecte d’aprenentatge interdisciplinari, coral i plurianual, creat per l’equip de BDN Lab, amb l’objectiu final de construir mitjançant fabricació digital una maqueta d’algun edifici o espai de la ciutat.

  Durant l’acte l’alumnat de l’Institut Barres i Ones donaran la maqueta que van crear de l’edifici de l’Ajuntament, ubicat a la plaça de la Vila, al consistori badaloní.

  El curs 22-23 van participar en el projecte “Menuda Badalona!” tres-cents alumnes de catorze instituts i centres de secundària (Badalona VII, Badalonès, Barres i Ones, Enric Borràs, Eugeni d’Ors, Joan Maragall, Júlia Minguell, La Riera, Llibertat, Minguella, Pau Gargallo, Pompeu Fabra, Rafael Alberti i Turó d’en Caritg).

  Les maquetes creades mitjançant programació i fabricació digital que es podran veure exposades són l’Ajuntament de Badalona (Casa de la Vila), la Casa Agustí, el Centre Cultural El Carme, el Mercat Municipal Maignon i el Monestir de Sant Jeroni de la Murtra.

   

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí