Les obres de millora de la carretera de Can Ruti donaran inici dilluns 18

  0
  42
  ????????????????????????????????????

  Dilluns dia 18 donaran inici les obres de millora de la carretera de Can Ruti, les quals es realitzaran en diferents fases per tal de minimitzar l’afectació al trànsit i als accessos a tot el complex sanitari. Els treballs compten amb un pressupost d’1,5 milions d’euros, finançats per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, amb un termini previst pel mes de juny.

  Les actuacions previstes consistiran, bàsicament, en la millora del paviment de la calçada i els seus vorals, millores de rotondes, parades de transport públic i millores de la senyalització viària, tant pel que fa a l’horitzontal com la vertical.

  L’àmbit geogràfic d’aquestes obres aniran de la carretera de Can Ruti, al lateral de la B-20, fins als mateixos aparcaments de l’Hospital Germans Trias i Pujol, tant en el tram que passa pel berenador i el Tanatori, com el d’accés a urgències del centre hospitalari.

  Les fases previstes per a l’execució de les obres són:

  Fase 0: Entre el 18 de març i el 21 de maig els treballs es centren en la millora de les dues rotondes de la carretera, tant la situada en l’aparcament situat a la part nord de l’aparcament de l’hospital, com la situada en la cruïlla del carrer de la Diagonal de la Costa Brava.

  Fase 1a: Entre el 27 d’abril i el 3 de maig. Obres de pavimentació en el tram entre la cruïlla del vial de l’accés a Urgències i l’heliport. Els treballs diürns tindran lloc els dies 27 i 28 d’abril i en horari nocturn entre el 28 d’abril i el 3 de maig.
  Fase 1b: Cap de setmana del 4 i 5 de maig. Obres de pavimentació entre l’àrea d’Urgències i la rotonda situada al final de l’aparcament.

  Fase 2: Des del 6 fins al 17 de maig. Obres de pavimentació entre la cruïlla del vial d’Urgències (a tocar de la Residència de Disminuïts Psíquics) i la rotonda de l’aparcament situat al nord en el tram de la carretera que passa entre el Berenador de Can Ruti i el Tanatori.

  Fase 3: Des del 16 fins al 24 de maig. Obres de pavimentació entre la rotonda d’accés al barri de Canyet i la cruïlla del vial d’Urgències.

  Fase 4: Entre el 27 i el 29 de maig. Obres de pavimentació de la rotonda de la cruïlla del carrer de la Diagonal de la Costa Brava.

  Fase 5: Entre el 27 de maig i el 6 de juny. Pavimentació del tram de la carretera de Can Ruti entre el final del polígon industrial i la rotonda de la cruïlla del carrer de la Diagonal de la Costa Brava.

  Fase 6: Entre el 5 i el 17 de juny. Obres de pavimentació del tram de la carretera de Can Ruti entre l’avinguda del Conflent i el final del polígon industrial.

  Fase 7. Entre el 30 de maig i el 25 de juny. Obres de neteja, millora i tractament del voral des de l’inici de la carretera de Can Ruti fins a la cruïlla amb el vial d’Urgències.

  Des de l’Ajuntament e Badalona es recomana la utilització del transport públic per accedir al recinte sanitari, amb l’objectiu les afectacions dels usuaris dels diferents equipaments de la zona. Es produiran talls de trànsit que afectaran principalment al sentit descendent de la carretera de Can Ruti. Tanmateix, els veïns de Canyet no podran accedir al barri per la carretera de Can Ruti. El carrer Diagonal de la Costa Brava serà de sentit descendent, mentre que l’accés obert al barri serà per la mateixa carretera de Canyet

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí