Les obres del lateral de la C-31 es reprendran a finals de mes

  0
  52
  lateral c-31.JPG

  14/11/2017 – Els treballs es van haver de congelar per renegociar el contracte amb l'adjudicatari, després de les troballes arqueològiques.

  El moviment d'obres al primer tram del lateral de la C-31 començarà, per fi, a finals d'aquest mes de novembre. Els treballs inicials i previs al gruix de la construcció van començar fa mesos, a finals del mes de maig, però des de llavors no s'han vist actuacions significatives, més enllà dels enderrocaments de les finques de Martí Pujol que havien d'anar a terra per deixar via lliure.

   

  Després de les troballes arqueològiques a l'entorn del pont de Sant Felip i de Rosès, que van frenar durant mesos la construcció del lateral entre Lluís Companys i Coll i Pujol, el projecte inicial es va haver de redimensionar. Aquests canvis substancials han fet que Territori hagi hagut de renegociar el contracte amb l'empresa adjudicatària, atès que tot plegat ha augmentat el preu.

   

  El secretari general de Territori i Sostenibilitat, Ferran Falcó, ha explicat al Diari de Badalona que els nous termes han hagut de passat els filtres jurídics i administratius necessarits, i que això ha mantingut en 'stand by' les obres. En qualsevol cas, avança, tot ha arribat a bon port i les condicions ja s'han pactat amb l'empresa i amb Infraestructures de la Generalitat. Si res no canvia i no hi ha cap imprevist, les obres es reprendran de forma definitiva la setmana del 27 de novembre.