Les obres del lateral de la C-31 hauran d’esperar a una exploració arqueològica més profunda

  0
  45
  excavacio.jpg

  22/11/2016 – Informes de l'administració aconsellen continuar amb les excavacions, cosa que retardarà l'inici dels treballs del lateral entre President Companys i Coll i Pujol.

  L'inici dels laterals de la C-31 hauran d'esperar una miqueta més. Les excavacions arqueològiques realitzades a la part del tram entre President Companys i Coll i Pujol que afecta part del sòl de l'antiga Baetulo hauran de continuar. Això diuen informes de la Generalitat i l'Ajuntament, que, després de les primeres prospeccions, aconsellen i determinen fer exploracions més intenses.

   

  Ho explicava a finals de setmana el secretari de Territori i Sostenibilitat o regidor badaloní Ferran Falcó, qui també confirmava que aquesta ampliació de la recerca suposarà retardar la finalització de les obres. Tot i que les previsions situaven l'inici dels treballs a principis d'any, tot apunta a que no podran començar fins a la primavera. També s'hi hauran de destinar més recursos econòmics.

   

  Recordem que la construcció dels laterals va ser licitada i adjudicada a principis d'any en favor de la constructora Dragados, per un import de 2,8 milions d'euros. Un cop comencin les obres, tindran un termini d'execució d'uns nou mesos.