Les obres del nou edifici de l’escola Lola Anglada, aturades des d’agost

  0
  lolaanglada.JPG

  06/10/2012 – La llicència de la 3a fase de la construcció porta des de juliol en tramitació i això ha provocat una aturada de més d'un mes; la Generalitat assegura que es reanudarà en els propers dies.

  Els pares i mares de l’escola Lola Anglada van veure com, després de moltes demandes i d’un procés llarg i difícil,  les obres de renovació del centre començaven al mes de juliol. La construcció del nou edifici als terrenys de Ca l’Arnús comptava amb el màxim compromís d’Ajuntament i Generalitat per agilitzar una operació que exigeix compliment de terminis . A dia d’avui, i des d’agost, les obres es troben aturades i l’AMPA considera que el govern local “no està complint amb el seu compromís”.

   

  El procés de renovació del centre educatiu es troba en l’execució de la 2a i la 3a fase. La 2a contempla finalitzar la construcció d’un edifici de planta baixa i un pis, a més dels annexos, pistes esportives i gimnàs; la 3a, consta d’un segon pis amb més aules. En conjunt, la instal·lació està concebuda per donar cabuda a dues línies d’educació infantil.

   

  En base al pla d’obres, la Generalitat té el pressupost dividit i assignat en dues parts. Segons els pares i mares de l’escola, l'empresa constructora té la intenció d’aixecar tota l’estructura de cop, és a dir, enllestir l'edifici de planta baixa i 2 pisos, a més dels interiors de la planta baixa i la primera planta, i, a posteriori, acabar els interiors de la segona planta.

   

  Des de l’Ajuntament expliquen que la llicència d’obres de la 3a fase va ser demanada per la Generalitat durant el juliol i encara s’està tramitant, per això no s’han continuat les obres després de les vacances d’agost. El regidor d’Educació, Juan Fernández, afirmava dimecres haver demanat a la Generalitat la reanudació de les obres amb la major celeritat possible. Des de la Generalitat, es va confirmar que els treballs tornarien a començar de nou en els propers dies.