Més de 850 equips a la lliga privada del Diari de Badalona

  0
  sm.JPG

  854 equips s'han registrat a la lliga privada del Diari de Badalona. Si no hi ets, encara pots inscriure't fins demà i guanyar premis només per participar.

  La lliga privada de Supermanager organitzada pel Diari de Badalona ha tingut molta acceptació. A dia d'avui, a falta d'unes hores per tancar les inscripcions, hi ha 854 equips registrats.
  A més, el nivell és altíssim. 32 mànagers van superar els 200 punts a la primera jornada i alguns d'ells estan entre els millors del joc.

  El líder de la primera jornada ha estat Kebote, de Blanes, amb el seu equip Kebote Bryant.
  El guanyador al final de la temporada s'endurà unes bambes valorades en 100 euros, gentilesa de la botiga d'esport Jordi Roig.

  A més, cada mes sortejarem una samarreta d'un equip ACB entre tots els participants.

  Per inscriure's només cal buscar la lliga privada del Diari de Badalona dins el llistat de lligues i accedir-hi amb la contrasenya DIARIDEBADALONA, tot junt i amb majúscules.
  Es poden registrar dos equips fins aquesta mateixa jornada. Després, per garantir una competició justa, canviarem la contrasenya d'accés.

  Com vam fer la setmana passada. Us deixem els consells de Dani Miret per la jornada 2.
   

  1. La jornada 2 és la més estratègica del joc. Cal aconseguir la pujada de cotització (broker) fixe i del 100% de tots els nostres jugadors
  2. Cal calcular bé els canvis i intentar que els jugadors que fitxem no ens hipotequin un canvi a la següent jornada perquè els haguem de canviar.
  3. Hem de mirar el calendari a 2 o 3 jornades vista. Per exemple, el València juga a Múrcia i després té dos partits seguits al seu camp.
  4. Tot i que el Madrid i el Valladolid no comptin per aquesta jornada, hem de pensar en ells per la següent. Potser ens interessarà tornar a fer entrar a Rudy, Mirotic i Sinanovic, i els dos primers valen molts diners.
  5. Fitxem jugadors que hagin de SUMAR PUNTS. No hem de caure en fitxar jugadors que ho han fet molt bé la primera jornada sense fer cap altre anàlisi.

   

   

   
  Jugadors recomanables:

  • Bases: Jayson Granger, Andrés Rodríguez, Raulzinho Neto
  • Alers: Kirksay, English, Mickeal, Feldeine, Asbury
  • Pivots: Kendall, Faverani, Lewis, Nelson

   

   

   

  Jugadors a evitar:

  • Tots aquells que hagin de fer valoracions molt altes per cotitzar
  • Aquells que juguin contra el Barça, que juga a fer pocs punts
  • Aquells que tinguin desplaçaments complicats