Les parelles de Badalona que celebren 50 anys encara poden apuntar-se a les Noces d’Or

  0
  55

  18/09/2013 – Les parelles de Badalona que celebren enguany 50 anys de convivència i vulguin participar a la festa de les Noces d’Or 2013 poden inscriure’s fins al proper dimecres 25 de setembre a qualsevol de les Oficines Municipals de Districte.

  Les parelles de Badalona que celebren enguany 50 anys de convivència i vulguin participar a la festa de les Noces d’Or 2013 poden inscriure’s fins al proper dimecres 25 de setembre a qualsevol de les Oficines Municipals de Districte (OMD) de Badalona. Per a apuntar-se cal que els dos membres de la parella portin el DNI i el Llibre de Família o algun altre document que acrediti aquests 50 anys de vida en comú.

   

  En aquesta ocasió, la celebració de les Noces d’Or 2013 es farà el dijous 17 d’octubre al Palau Municipal d’Esports de Badalona. Fins al moment, més de 40 parelles que fan l’aniversari aquest any ja s’han inscrit per participar a la festa. Les Oficines Municipals de Districte estan obertes al públic per a les inscripcions de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i també dimarts i dijous de 17 a 20 hores.

   

  Com altres anys, les parelles que ja han participat a les Noces d’Or en ocasions anteriors han rebut una carta de l’Ajuntament convidant-los a la festa. Mes de 90 persones ja han recollit la seva invitació a les taules que s’han habilitat per aquesta funció a la planta baixa de l’edifici El Viver. Totes aquelles persones convidades que encara no hagin retirat la invitació poden fer-ho fins al 20 de setembre.

   

  Les Noces d’Or estan organitzades per l’Àrea de Cultura i Ciutadania amb la col·laboració de diverses entitats i empreses com els Mercats Municipals de Badalona, San Miguel i Solan de Cabras, Del Río supermercats, Viatges Bétulo i Badalona Comunicació, entre d’altres.