Les peces de Playmobil aterren de nou a l’Escorxador

  0
  playmobil.jpg

  24/10/2018 – La fira es podrà visitar els dies 27 i 28 d'octubre.

  Després del gran èxit de les darreres edicions, la Nau 3 de l'Escorxador tornarà a acollir la Fira de Playmobil, que enguany celebra la tercera edició de la mà de l'empresa Clickclack.

   

  Una peculiar exposició on es mostraran diversos diorames realitzats amb peces de Playmobil, entre les quals una dedicada a la ciutat de Badalona. A més, també s'oferirà un concurs de diorames, sorteig, tallers per a grans i petits, cercaclick i, com no, els més fanàtics de Playmobil podran adquirir peces úniques.

   

  Les portes s'obriran a les 10 del matí del dissabte i diumenge, 27 i 28 d'octubre, i es podrà visitar fins a les 2 del migdia. A la tarda, l'horari del dissabte serà de 17 a 20h, mentre que el diumenge la fira romandrà oberta de 16 a 19h. Pel que  fa a l'entrada té un preu de 2,5 euros, excepte als menors de 12 anys que podran gaudir gratuïtament de l'exposició. Destacar que amb els fons recaptats es realitzarà una donació a benefici de la Fundació TDAH Badalona, per millorar Destacar que amb els fons recaptats es realitzarà una donació a benefici de la Fundació TDAH Badalona, per millorar aliments no peribles que aniran íntegrament al Banc d'Aliments Amics Gorg-Mar.

   

  En les darreres edicions hem vist interpretat el pont del Petroli i el festival romà Magna Celebratio, com ens sorprendran enguany?