S’obre el termini d’inscripció als infants que vulguin pujar a la Cavalcada de Reis

  0
  cavalcada.jpg

  24/10/2018 – 48 nens i nenes acompanyaran a Ses Majestats els Reis d'Orient.

   

  El pròxim divendres 26 d'octubre s'obre el termini de presentació de sol·licituds per a tots aquells nens i nenes que vulguin participar a la Cavalcada de Reis de 2019 i que podran anar a dalt de les carrosses per acompanyar a Ses Majestats els Reis d'Orient pel seu pas per Badalona.

   

  En aquest sorteig públic poden participar-hi tots els nens i nenes de Badalona que el dia 5 de gener de 2019 tinguin entre 8 i 14 anys. Entre els afortunats, es dividiran en dos grups; els12 infants de 8 i 9 anys que aniran a dalt de les carrosses dels Reis, i per una altra banda, els 36 nens i nenes de 10 a 14 anys, que aniran a dalt de les carrosses dolces per llençar caramels al públic assistent.

   

  Per presentar la sol·licitud cal omplir el formulari que apareixerà al web de l'Ajuntament, www.badalona.cat, a partir de les 10 del matí del divendres 26 d'octubre, i es podrà enviar fins al dijous 15 de novembre a les 10h. També es pot fer la petició forma presencial al Departament d'Atenció al Ciutadà, situat a l'edifici El Viver.

   

  D'altra banda, el  dilluns 19 de novembre es farà públic al mateix portal web, les dues llistes definitives dels infants amb un número assignat per realitzar el sorteig, que se celebrarà el dijous 22 de novembre, a les 17.30h, a la sala de premsa d'El Viver, on podrà assistir tothom que ho desitgi.