L’escola Badalonès es classifica per la final de la Copa Colegial

0
    24
    29/03/2014
    Els vermells van ser molt superiors al Sant Ignasi-Sarrià i es van acabar agradant

L'escola Badalonès no va donar opció a la sorpresa i es va classificar per la final de l'edició de Barcelona de la Copa Colegial 2014

Els Dimonis van ser molt superiors al Sant Ignasi de Sarrià al que van derrotar per 31 a 88
    Ja des d'un inici, els de quim Solà van posar la directa per deixar el partit decidit. De la mà de Martí Fonollà, els vermells van clavar un 0 a 12 al 1r quart que deixava el 9 a 21 al final dels primers 10 minuts.

Poc va canviar al 2n període en que un 0 a 10 va tornar a ser la clau per eixamplar la diferència en 13 punts més al descans (18 a 43). Roger Carreras, que va acabar set el jugador And One del partit, agafava les regnes en un atac molt col·lectiu.

A la represa, el Badalonès no va perdre pistonada, va desplegar el seu joc físic i va estar encertat des de l'exterior (27 a 66 min 30).
    Lluny de relaxar-se el repartiment de minuts va fer que els jugadors badalonins s'agradessin i acabessin ampliant la diferència fins els 57 finals.

L'Europa serà el rival en una gran final que encara no té ni data ni lloc.