El Play Off passa per aquests partits

  0
  12
  1314_RON-JOV (11).jpg

  29/03/2014
  El vestidor vol fer bona la victòria a Màlaga assegurant un nou triomf a l’Olímpic

  Una de les millors qualitats del FIATC Joventut és que és capaç de treballar independentment del resultat.

  Ho ha fet després de les derrotes més dures, i també ho fa després de les victòries més meritòries. Evidentment el bon ambient ha impregnat els entrenaments d’aquesta setmana, però la il·lusió i el repte de seguir creixent és gairebé tant gran com el respecte cap al Tenerife, el proper rival dels verd-i-negres.

  Els insulars són un equip molt perillós per 3 motius. El 1r és que després d’una sèrie de 9 derrotes seguides, ve de guanyar el derbi canari.
  El 2n és que és un equip molt ofensiu, després del Baskonia el que més punts li ha fet a la Penya (95), i el 3r és que ha fitxat a jugadors nous, que sempre s’escapen una mica de l’scouting i no se sap quina incidència tindran en el joc de l’equip.

  Un d’ells és un vell conegut de l’afició verd-i-negre i de Salva Maldonado, que és l’entrenador que més temps l’ha tingut a l’ACB: Carl English. El canadenc no ha trobat equip fins ara degut als problemes físics, però el vestidor sap del seu talent ofensiu i la capacitat per anotar compulsivament en un partit.

  Tot i això, tant els jugadors com Maldonado, com han fet durant tota la temporada, prefereixen mirar-se a ells mateixos i coincideixen en afirmar que caldrà estar com a la 2a meitat del partit de Màlaga per guanyar el partit i per mirar cap amunt a la classificació. Tot i que els de La Laguna són un equip que juga a moltes possessions, Maldonado s’espera un partit travat. “El d’allà va ser un partit divertit, però aquí crec que serà més complicat, més en la línia del del del GBC”, ha conclòs.