L’escola Baldiri Reixac estrena el seu reivindicat ascensor

  0
  IMG_0361.JPG

  10/04/2015 – El nou equipament ha entrat en funcionament aquesta mateixa setmana després de mesos d’obres i retards; ha costat 50.000 euros.

  L’anhelat ascensor de l’escola Baldiri Reixac, a la frontera entre els barris de Llefià i La Salut, per fi ha començat a fer viatges amunt i avall. El nou equipament ha entrat en funcionament aquesta mateixa setmana després de mesos d’obres i retards. Generalitat i Ajuntament van pactar iniciar la instal·lació de l’elevador el passat estiu i que estigués enllestit abans de 2014 però els treballs es van anar demorant. Tot i que uns mesos tard, tots els grups i alumnes del centre poden tornar als seus espais naturals sense dependre de cap barrera geogràfica.

   

  Una de les estudiants afectades era la Marina, que enguany encetava 1er de Primària, a la primera planta de l’escola, fet que li impossibilitava arribar a classe. Ella es va convertir en un dels símbols de la reclamació educativa durant l’estiu passat. Degut a això, el seu grup ha hagut de compartir espai a l’edifici d’infantil amb els més petits. Gràcies a l’ascensor, tots poden estrenar ara la seva estança a la planta ‘dels grans’ i la Marina pot arribar a la ludoteca o l’aula d’anglès. Els nens de primer ho han celebrat aquesta setmana amb un berenar. Des de l’AMPA asseguren estar molt contents i preparen una festa d’inauguració oberta el proper dia 24 d’abril.

   

  Recordem que l’ascensor està cofinançat entre Generalitat i Consistori, un total de 50.000 euros d’inversió.