L’Escola Bufalà II continuarà sense edifici nou després de vacances

  0
  102
  IMG_4323.JPG

  02/01/2013 – Un problema amb el subministrament del gas impedeix que els nens i nenes puguin estrenar part de les noves instal·lacions el dia 8.

  Fins fa uns dies, tot semblava indicar que pares, mares, nens i nenes de l’escola Bufalà II-Les Ciències tornarien de les vacances de Nadal amb un regal que esperen des de fa anys: les noves instal·lacions del centre finalitzades –en part- per poder inaugurar-les el dia 8 de gener. Un nou contratemps, no obstant, impedirà que sigui així. Les jornades prèvies a finalitzar les classes, la comissió d’obres de l’escola va ser informada que no s’havia donat d’alta el subministrament del gas i això suposaria un nou retard.

   

  Des de l’AMPA s’han mostrat molt indignats amb la “incompetència” de l’Administració; tot i així, creuen que els tràmits s’estan efectuant ràpidament i esperen que es pugui fer el trasllat durant els propers dies. Els alumnes hauran de conviure durant un temps, això sí, amb les obres de la meitat de l’edifici restant, que no s’enllestirà completament fins d’aquí unes setmanes.

   

  Llum verda al Lola Anglada

   

  Qui sí estrenarà equipament serà la comunitat del Lola Anglada. Aquest dia 8 de gener, 1r i 2n de Primària començaran les classes al nou edifici del Parc de Ca l’Arnús. Tot i que també han tingut problemes amb el subministrament del gas, el procés sembla haver estat més àgil, degut sobretot a l’estat més avançat de les obres. Els quatre cursos restants, fins a 6è de Primària, s’aniran traslladant d’aquí uns dies, quan s’acabi d’aclimatar tot l’edifici i es produeixi el lliurament de les claus. Mentre això s’acaba d’enllestir, els nens de 1r i 2n hauran de continuar menjant a l’antic edifici, fet que incomoda moltes famílies, ja que suposarà anar i tornar cada migdia, havent de creuar el carrer.