L’Escola de Música Moderna oferirà concerts gratuïts fins al desembre

  0
  61
  EMMB.jpg

  21/09/2019 – Sota el lema 'Per fi és dilluns. Concerts a l'EMMB!', els alumnes actuaran en petit format a partir de l'1 d'octubre.

  'Per fi és dilluns. Concerts a l'EMMB!' és la darrera iniciativa de l'Escola de Música Moderna de Badalona que oferirà concerts gratuïts de petit format i obert a tothom, tots els dilluns, a les 8 del vespre, d'octubre, novembre i desembre. 

   

  La primera mostra es realitzarà  l'1 d'octubre al badiu del Centre Cívic Dalt la Vila, amb l'actuació d'alumnes i professors de l'escola. L'objectiu del qual és, a més d'una ocasió per als badalonins i les badalonines de gaudir gratuïtament d'una experiència musical, una oportunitat per als estudiants de poder pujar a un escenari i per a fer visible els fruits de la feina de l’alumnat i el professorat.

   

  Els responsables de l'EMMB, que juntament amb el Conservatori Professional integren el Patronat de la Música de Badalona, asseguren que es tracta d'una programació atractiva i variada, on també participaran grups de fóra de l'escola.