L’Escola de Natura Angeleta Ferrer obre les portes per celebrar el Dia Europeu dels Parcs

  0
  55
  escolanatura.jpg

  25/05/2013 – Sota el nom 'La primavera a Can Miravitges', la masia proposa activitats pensades per a tota la família.

  Badalona celebrarà aquest diumenge, 26 de maig, el Dia Europeu dels Parcs amb una Jornada de Portes Obertes a l’Escola de Natura Angeleta Ferrer (camí de la Pelleria s/n) sota el nom de La primavera a Can Miravitges. La intenció és donar a conèixer l’Escola i la masia als ciutadans amb la realització de diverses activitats pensades per a tota la família.

   

  Durant el matí, i de forma simultània, es portaran a terme diversos tallers relacionats amb les activitats pedagògiques que habitualment van dirigides als centres educatius. Inclouran un taller de les abelles de la mel, on es pot conèixer el món d’aquests insectes socials, i fer un tastet de diverses mels; un taller de plantes aromàtiques mediterrànies, amb visita al jardí i un joc d’olors; o el taller d’ocells, on acompanyats per un ornitòleg, els participants anellaran ocells de camps i conreus i aprendran a escoltar els seus cants.

   

  També es farà un itinerari de BMS (Butterfly Monitoring Scheme), en el qual els participants, acompanyats per un expert en papallones, reconeixeran diverses espècies de la zona i faran servir el caçapapallones. Per als més petits, hi haurà un passeig pel jardí de papallones per veure quines s’acosten a visitar les flors.

   

  A més, historiadors del Museu de Badalona faran visites a les dependències de la Masia de Can Miravitges i explicaran les característiques històriques de l’edifici.

   

  El Dia Europeu dels Parcs, el 24 de maig, té com a objectius treballar per la protecció dels valors naturals, agrícoles, forestals, culturals i paisatgístics de l’entorn més proper, fomentant l’ús públic responsable i l’equilibri territorial i ambiental dels municipis.

   

  Totes les activitats són gratuïtes, però cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Per a més informació: Escola de Natura Angeleta Ferrer (93 395 01 05).