Netejar el Mediterrani des de Badalona, activitat per aquest dissabte

  0
  38
  Prohibició de pesca a les platges.JPG

  25/05/2013 – La platja de Badalona acull avui l'activitat 'Clean up the Med', organitzada per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

  Dins el programa d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans, com ara al riu Besòs, que s’estan realitzant durant la primavera i l’estiu de 2013, organitzades per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona amb la participació de l’Ajuntament de Badalona, està prevista per aquest cap de setmana l’activitat Clean up the Med, que es durà a terme avui de 10 a 13 h.

   

  Quins residus es poden trobar a la sorra de la platja? Quin és el seu  impacte sobre l’entorn? Com podem reduir-los? La proposta tractarà d’una acció de neteja de residus a les platges mediterrànies, organitzada per Legambiente

   

  El lloc de trobada és a l’Escola del Mar, Centre d’Estudis Marins de Badalona (Rambla, 37). Es tracta d’una jornada participativa adreçada al públic familiar -infants a partir de 10 anys-.

   

  Aquest programa ja ha portat a Badalona altres activitats, com ara l’observació d’aus marines des del Quetx Ciutat de Badalona i la plantació d’un jardí per a papallones al Parc de Ca l’Arnús i Can Solei.