L’Escola del Mar acull una mostra abstracta de pintura inspirada en Badalona

  0
  44
  destacado_15018.jpg

  16/10/2017 – Un recull d'obres de la pintora badalonina Esther Sancho, internacionalment reconeguda.

  L’Escola del Mar, Centre d’Estudis Marins de Badalona acull l’exposició “Mar i Cel” de la pintora badalonina Esther Sancho Argilés, coneguda internacionalment per la seva obra abstracta.

   

  En aquesta mostra, però, s’hi podran veure paisatges inspirats en la platja de Badalona amb llums, formes, energia i forces de la natura relacionades amb el mar, el cel i l’horitzó que els uneix. Algunes obres són reposades i serenes, d’altres plenes de força i misteri on barreja la lluna, el sol i els elements.

   

  Una de les singularitats d’Esther Sancho és que no utilitza pinzell en les seves obres ja que treballa amb altres eines per tal d’esculpir la pintura acrílica barrejada amb diversos materials i elements que l’ajuden a crear aquests espais enigmàtics on endinsar-se amb la imaginació.

   

  L’exposició es podrà veure fins al 5 de novembre, i es podrà visitar, de dilluns a divendres d’11 a 14 hores (entrada pel carrer de Santa Madrona – trucant a la porta), i els diumenges d’11 a 14 hores (entrada pel passeig de la Rambla).