La Generalitat comença a projectar l’ampliació del tramvia fins al port de Badalona

  0
  trambesos.JPG

  16/10/2017 – Suposaria una inversió de 30 milions d'euros i estarà subjecta al desenvolupament de l'àmbit de les Tres Xemeneies.

  La Generalitat va presentar el passat dijous a Badalona grans novetats en l'àmbit del transport públic. Com ja havíem avançat, la notícia més destacada és el perllongament de la L1 de metro, que es reprendrà després d'anys en suspensió. Però no va ser l'únic anunci. Rull també ha avançat que el Departament de Territori i Sostenibilitat impulsarà el perllongament de la línia T4 del Trambesòs, entre l’estació de Sant Adrià i el Port de Badalona, al llarg de l’Avinguda Eduard Maristany. El nou tram previst és d’1,7 quilòmetres amb dues noves parades i una inversió prevista de 30 milions d’euros.

   

  La demanda prevista és de 3.000 nous usuaris. Aquesta actuació necessita dels desenvolupaments previstos en l’àmbit de les Tres Xemeneies, motiu pel qual el Departament ha encarregat a l’Autoritat del Transport Metropolità l’estudi informatiu i els documents per a l’avaluació ambiental necessaris per poder encaixar aquesta ampliació del sistema tramviari en els nous projectes urbanístics a desenvolupar. L’objectiu és disposar també en aquest cas de tots els estudis i projectes per incloure la seva execució en el PDI 2021-2030.