L’Escorxador acull la 3a edició de la Fira de l’Ensenyament

  0
  fira ensenyament.jpg

  26/02/2015 – La 3a Fira de l’Ensenyament de Badalona mostrarà l’oferta existent en cicles formatius, universitats, programes de formació i inserció, escoles d’adults i formació complementària.

  El Centre Cultural l’Escorxador acull els dies 26 i 27 de febrer la 3a Fira de l’Ensenyament de Badalona, organitzada per l’Àrea d’Educació, amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona. L’objectiu de la fira és donar a conèixer als estudiants l’oferta educativa i acadèmica existent a Badalona i a les ciutats de l’entorn.

   

  La 3a Fira de l’Ensenyament de Badalona mostrarà l’oferta existent en cicles formatius, universitats, programes de formació i inserció, escoles d’adults i formació complementària. La fira vol convertir-se en un espai de trobada per a tot l’alumnat de secundària, les seves famílies i per a les persones interessades en iniciar, continuar o complementar la seva formació.

   

  Aquesta mostra de l’ensenyament posarà a l’abast de tothom un cicle de xerrades on s’explicaran les diferents branques professionals, els diferents accessos i tots els recursos i serveis disponibles en matèria de formació, ocupació i mobilitat internacional. En aquest sentit, a la mostra hi seran presents tots els centres educatius de la ciutat que ofereixen Formació Professional, les universitats de referència i els graus que imparteixen i s’hi podrà trobar també assessorament en ocupació o mobilitat internacional. També hi haurà actuacions en directe de teatre, música i dansa i una xocolatada lingüística, on es tindrà l’oportunitat de practicar idiomes.

   

  El Centre Cultural l’Escorxador es troba situat al carrer de l’arquitecte Fradera, al barri de La Salut. La fira obrirà de 9 a 15 hores el dijous i de 9 a 20 hores el divendres. Es pot consultar tota la informació de la Fira a les xarxes socials i al web del nou Badiu Jove: www.badiujove.cat