El CTT Badalona aconsegueix resultats històrics al Torneig Estatal

0
    29

25/02/2015 – El benjamí badaloní Pau Lloret va resultar campió, mentre que Adrià Fernàndez es va proclamar semifinalista.

Els dies 20, 21 i 22 de febrer es va celebrar el Torneig Estatal de Tennis Taula a Valladolid, on el Club Tennis Taula Badalona va aconseguir resultats històrics i classificar-hi fins a un rècord de 8 jugadors, tots en categories masculines.

Pau Lloret i Arnau Lloret en benjamins, i Adrià Fernàndez i Raul Fernàndez en infantils van aconseguir superar la fase de grups. A. Lloret va superar els 1/16ens de final i va caure a 1/8ens, davant d’un dels favorits, mentre que els altres tres jugadors es classificaven com a primers de grup i accedien directament a vuitens de final. Tots tres van superar la ronda sense excessives dificultats i van aconseguir la classificació per al Top 8 Estatal, la competició més exigent de la temporada.

Però les alegries per als badalonins no acabarien aquí, i és que Adrià Fernàndez i Pau Lloret van aconseguir una classificació històrica per a semifinals en un Torneig Estatal, fita mai aconseguida per un jugador del CTT Badalona. En partits molt disputats, Fernàndez va cedir amb l’andalús Ruiz, en un disputat 1 a 3, mentre que Lloret va aconseguir desfer-se del botxí del seu germà, l’alacantí Lillo per un ajustat 3 a 2.

Històrica final, doncs, per a Pau Lloret, número 1 del rànquing espanyol, que faria bons els pronòstics i derrotaria còmodament al número 2, el també alacantí Pomares, per 3 a 0.