L’escriptora Sílvia Soler presenta al Betúlia el seu darrer llibre

  0
  silvia soler.jpg

  25/02/2015 – L’escriptora Sílvia Soler presenta la seva darrera obra, 'Un any i mig', aquest dimecres a l’Espai Betúlia, acompanyada de la periodista badalonina Lídia Heredia.

  L’escriptora Sílvia Soler presenta aquest dimecres a l’Espai Betúlia de Badalona la seva darrera obra, Un any i mig, la història d’una família contemporània i l’evolució dels seus membres: uns pares jubilats i quatre germans, tres dels quals es veuen abocats a marxar de casa. El major és arquitecte al Canadà, la més gran de les noies és cuinera a París, la petita resideix a Mallorca com a oceanògrafa i el més petit dels quatre, un surfer, continua amb els pares.

   

  Figuerenca de naixement i badalonina d’adopció, Sílvia Soler és escriptora i periodista. Ha escrit novel·les com El centre exacte de la nit (1992), El son dels volcans (1998), L'arbre de Judes (2001), 39+1: L'edat en què una dona sap que l'home de la seva vida és ella mateixa (2005) i 39+1+1: Enamorar-se és fàcil si saps com (2007). Amb la novel·la Mira'm als ulls va guanyar el premi Fiter i Rossell el 2003, i amb Petons de diumenge el Prudenci Bertrana 2008. Una família fora de sèrie (2010) i L'estiu que comença (2013), relat que li va atorgar el Premi Ramon Llull 2013, són les seves darreres novel·les. Col·labora habitualment en diversos mitjans de comunicació. Aquest dimecres, a partir de les 19h i acompanyada de la badalonina i periodista Lídia Heredia, serà la protagonista de la presentació.