L’Espai Betúlia acull la presentació del còmic que explica la història dels @Iaioflautes

  0
  59
  iaioflautes.jpg

  12/06/2013 – Paco Obón, Rosaria Cunillera i Adoni González presenten aquesta tarda l'obra d'Andrea Lucio, que compta amb el pròleg de l’antropòleg barceloní Manuel Delgado.

  L’Espai Betúlia acull aquest dimecres la presentació del còmic @iaioflautas, d’Andrea Lucio i amb el pròleg de l’antropòleg barceloní Manuel Delgado.

   

  El còmic narra en unes 60 pàgines la formació dels Iaioflautas i algunes de les seves accions a través dels dos personatges principals, Alberti  Júlia. Les accions d’aquest col·lectiu acostumen a ser concretes i giren entorn a ocupar bancs, agències de qualificació o edificis governamentals, només alguns dels integrants saben el destí final de cada acció; així doncs, el relat compta que cada esdeveniment és una sorpresa per a quasi tots, com incert és el futur, encara que depengui de tots i cadascun de nosaltres incidir en allò que no volen que ens sigui imposat.

   

  L’acte començarà a partir de les set i mitja de la tarda i anirà a càrrec de Paco Obón, Rosario Cunillera i Adoni González.