L’Espai Betúlia s’omple de ‘Petits editors, grans llibres’

  0
  petitseditors.jpg

  18/09/2012 – Es tracta d'una mostra que recull la situació de 101 petites editorials que presenten gran capacitat de resistència malgrat el panorama dominat per grans corporacions.

  L’Espai Betúlia acull des d’avui, dimarts 18 de setembre, l’exposició Petits editors, grans llibres, que es podrà visitar fins al proper 10 d’octubre. La inauguració de la mostra, ubicada al carrer d’Enric Borràs, 43-47, tindrà lloc demà dimecres, 19 de setembre, a les 19 hores i comptarà amb l’assistència de la Regidora de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de Badalona, Montserrat Salgado, la comissària de l’exposició, Rosa Llop, i Toni Miserachs, vocal de la junta directiva del Foment de les Arts Decoratives i del Disseny (FAD).

   

  L’exposició recull la situació de 101 petites editorials que en els moments actuals presenten una gran capacitat de resistència en un panorama dominat per les grans corporacions editorials. Petits editors, grans llibres és una exposició que es planteja com una demostració de la fortalesa de les persones. Segons els organitzadors, la mostra “és un aplaudiment als individus, als col·lectius, als emprenedors, a la gent amb opinió, compromesa, que comparteix la necessitat d’expressar-se i que s’enfronta constantment amb l’adversitat”.

   

  Així, en aquesta selecció d’editorials es presenten actituds emprenedores i trajectòries llargues, empreses especialitzades, així com diversos debats sobre el treball a la xarxa, les llicències sobre drets d’autor i els nous formats per al llibre.

   

  L’exposició es pot visitar els dilluns, de 16 a 20.30 hores, de dimarts a divendres, d’11 a 14 i de 16 a 20.30 hores i els dissabtes, d’11 a 8 del vespre.

   

  Activitat adreçada als infants

  En el marc de l’exposició, el dissabte 6 d’octubre hi haurà un taller d’edició per a pares i fills, a càrrec de Rosa Llop, comissària de la mostra . L’activitat, que es farà des de les 11 hores fins a les 13.30 hores, va adreçada a nens i nenes a partir dels 4 anys. Els menors de 8 anys han d’anar acompanyats dels pares. Per a participar-hi cal inscriure’s prèviament i presencialment a l’Espai Betúlia, al carrer d’Enric Borràs 43-47.