L’Espai Betúlia trasllada el seu art al metro de Barcelona

  0
  44
  Postal-Free-Gerard-Sala.jpg

  13/02/2013 – L'Espai Mercè Sala de TMB acull una exposició de l'artista Gerar Sala, produïda des de l'entitat badalonina.

  Avui es presentarà a l’Espai Mercè Sala, la sala d’exposicions al metro de TMB, l’exposició L’esperit intangible, llum aigua i aire, de Gerard Sala, produïda per l’Espai Betúlia, Centre de la Paraula i les Lletres, depenent de l’Àrea de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de Badalona.

   

  Aquesta mostra de pintura pretén ser un diàleg entre literatura i art, fusionant la pintura i la poesia de la mà del pintor i poeta Gerard Sala. L’artista converteix la natura en matèria bàsica per a la reflexió pictòrica i poètica i convida al visitant a un recorregut per mitjà dels elements bàsics.

   

  L’exposició es podrà veure a l’Espai Mercè Sala, situat al passadís de connexió entre els dos vestíbuls de la línia 5 de l’Estació de Diagonal, de dilluns a divendres entre les 10 i les 20.30 hores i fins al proper 29 de març. L’entrada és gratuïta.

   

  L’Espai Betúlia, productor de la mostra, té com a un dels seus objectius principals el de fomentar l’experimentació dels creadors perquè s’avinguin a treballar en els límits de les disciplines artístiques, sempre amb la intenció de provocar el diàleg entre la paraula i les altres arts.

   

  L’autor, Gerard Sala actualment és professor emèrit del Departament de Pintura de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, i durant la seva trajectòria artística ha realitzat prop de cinquanta exposicions individuals i ha participat en més d’un centenar d’exposicions col·lectives.