L’espai de debat ‘Ara és demà’ continuarà buscant complicitats per crear una unió d’esquerres local

  0
  41
  NdP_conclusions Ara És Demà.jpg

   21/06/2014 – Aquest dimecres a la tarda es va convocar una comissió oberta on van participar 39 persones de diferents àmbits, des d’on es va constituir un grup de treball, d’aproximadament 10 persones, que impulsarà la segona Assemblea Oberta d’aquest projecte.

  Després de la primera convocatòria el passat 3 de maig, on van participar més d’un centenar de persones, l’”Ara és Demà”, l’espai de debat horitzontal promogut per ICV, continua endavant amb el treball de diferents entitats, moviments socials, plataformes, partits polítics d’esquerres i persones a títol individual, per avançar i continuar aplegant la confluència de les esquerres per una alternativa a Badalona, i per posar en comú el model de ciutat.

   

  Aquest dimecres a la tarda es va convocar una comissió oberta on van participar 39 persones de diferents àmbits, des d’on es va constituir un grup de treball, d’aproximadament 10 persones, que impulsarà la segona Assemblea Oberta d’aquest projecte, després de l’estiu, i ja com a moviment propi independent de la formació ecosocialsita.

   

  Aquesta segona convocatòria, també oberta a tota la ciutadania, serà dissabte 20 de setembre, a partir de les 10 del matí.