L’esquerra alternativa enceta el camí cap a les municipals sota el nom de Guanyem Badalona

  0
  IMG_9629.JPG

  02/03/2015 – La unió entre les plataformes Per Guanyar Badalona i Guanyem Badalona, que fins ara estaven treballant per separat, s'ha aprovat en l'assemblea conjunta celebrada el passat dissabte al CEIP Antoni Botey de Llefià.

  Per Guanyar Badalona i Guanyem Badalona van aprovar aquest cap de setmana confluir en una candidatura única per a les properes eleccions municipals, que tindrà com a objectiu impulsar un projecte polític alternatiu i de ruptura a la ciutat. El nom de la nova candidatura ciutadana és Guanyem Badalona

   

  La unió entre les dues plataformes, que fins ara estaven treballant per separat, s'ha aprovat per unanimitat en l'assemblea conjunta celebrada el passat dissabte al CEIP Antoni Botey de Llefià, en què hi van participar més de 200 persones. L'assemblea de confluència també va aprovar el reglament de les primàries, mitjançant les quals s'escolliran els candidats del projecte.

   

  El procés de les eleccions primàries ja ha començat i finalitzarà el 19 de març, quan es proclamaran públicament els noms dels candidats i candidates. Per votar o ser elegit com a candidat a les eleccions primàries, caldrà haver signat el manifest de Guanyem Badalona o de Per Guanyar de Badalona, o bé el nou acord de confluència abans del proper 9 de març.

   

  En l'acord de confluència, es concreta el model organitzatiu del nou projecte, el seu codi ètic i mecanismes de control democràtic i les seves línies programàtiques, que s'acabaran de desenvolupar amb un procés de participació ciutadana. Entre les prioritats de la nova candidatura, figuren lluitar contra els efectes de la crisi a Badalona, promoure l'ocupació, garantir el dret a l'habitatge i l'accés als serveis públics de qualitat, així com garantir la igualtat i la no discriminació dels diversos col·lectius de la ciutat, entre d’altres propostes.