L’Estadi Municipal de Badalona torna a xalar amb el retorn dels aficionats

  0
  Flash BDN

  El CF Badalona va arribar al sostre permès de 1.000 aficionats en la primera jornada del retorn dels socis escapulats a l’Estadi Municipal de Badalona. Tot un èxit en el primer partit amb la graderia recolzant el primer equip badaloní, i a més en la seva final (frustrada) davant el FC Barcelona B.

  El Diari de Badalona va parlar amb socis i aficionats del Badalona per conèixer la seva opinió sobre aquesta decisió per part del Procicat.

  Miguel, soci 645 CF Badalona
  “La decisió és encertada. El futbol és un entreteniment per als joves i la gent gran. Són molt mesos tancats a casa i amb l’espectacle del futbol ens podem distreure una mica. El comportament de la gent ajudarà a l’obertura de més establiments”, testimonia Miguel.

  Carlos, soci 569
  La situació comença a acompanyar i el primer equip ens necessita. Els aficionats del Badalona som molt correctes i així ens ho han dit les autoritats. Espero que els socis vinguin a l’Estadi a donar suport als jugadors”, puntualitza Carlos.

  Rafa, soci i supporter de la Penya Betulians
  “Crec que els partits es mantindran a porta oberta. S’ha de ser responsable però primer ens han de donar autorització per poder accedir a les instal·lacions”, conclou Rafa.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí