L’estiu de Guillem Vives

  0
  58
  vives baskonia acbphoto.JPG

  06/06/2013
  El base verd-i-negre marxarà amb la selecció sub20 a meitat de mes, i no sap encara si serà jugador del primer equip

  Guillem Vives ha tingut una gran progressió aquesta temporada en la que ha aprofitat les oportunitats que s'ha guanyat. 

  L'any passat va acabar lesionat, i aquest any, quan despuntava amb una extraordinària pretemporada, es va fer mal a l'espatlla en un xoc fortuït amb Savané. 

  Tot i això, el barceloní ha seguit treballant i creixent fins a ser un referent en el tram final de lliga del Prat i aportant en els 39 minuts que ha disposat a l'ACB, en especial en els 14 contra el Baskonia en els que va fer 14 de valoració. 

  La regularitat al Prat i els detalls de talent que ha deixat amb el primer equip, li han per entrar a la convocatòria de la selecció espanyola sub20, entrenada per Sito Alonso i Paco Redondo, que disputarà l'europeu a Estònia del 9 al 21 de juliol

  Allà s'espera que segueixi progressant fent parella de bases amb Jaime Fernàndez, un jugador que va arribar abans a l'ACB, però que encara no ha explotat.

  Al primer equip de la Penya, ha destacat aprofitant les baixes de Fisher i fent dupla amb Oliver. El futur d'aquesta parella però, més enllà de la renovació del de Terrassa, depèn de qui s'assegui a la banqueta.

  Vives no amaga que jugar al primer equip "és la il·lusió que es té des de petit quan arribes a aquest club" però alhora toca de peus a terra i diu que "de moment tinc contracte amb el Prat".

  El base però, s'ha mullat en favor de Salva Maldonado. "M'ha transmès molt, m'ha donat confiança en moments que estava bé i si segueix em semblarà genial", ha explicat Vives.