L’Europeu i el Mundial, nous reptes de Laia Zurita i Marc Garcia

  0
  129
  UGE Badalona

  La Real Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA) ha convocat els atletes de la UGE Badalona Laia Zurita i Marc Garcia per a dos dels futurs compromisos internacionals de l’equip espanyol d’atletisme.

  Zurita viatjarà a València entre el 21 i el 24 d’abril per a una concentració de relleus, preparatori per a l’Europeu sots18 d’aquest any. Jerusalem (Israel) serà la seu del Campionat d’Europa d’aquest any.

  Per la seva banda, el repte de Marc Garcia tindrà una dimensió encara més internacional: el Mundial. Amb el mateix calendari que Zurita, Garcia viatjarà també a València per a la seva concentració amb la selecció espanyola. Ha estat convocat per a la prova de velocitat i relleus pel Mundial sots20 a Cali (Colombia).

  Els dos joves atletes de la UGE Badalona son les joves referències del club i els grans referents nacionals de la seva generació.

  Campionat de Catalunya U12, U14 i U16

  Durant el darrer cap de setmana, la UGE Badalona va aconseguir la classificació per a la final del Campionat de Catalunya de relleus 4×60 m.ll en categoria sots12, tant en categoria masculina com també femenina.

  L’equip sots14 masculí també es classificava per a la final de 4×80 m.ll i el sots16 femení per a la final 4×100 m.ll.

  La Fase Prèvia del Campionat de Catalunya es va celebrar a Lleida i va concloure amb quatre equips de la UGE Badalona classificats per a les finals.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí