L’ex Antònia Font Joan Miquel Oliver presenta a Badalona el seu darrer treball en solitari

  0
  joan-miquel-oliver.png

  13/04/2016 – El mallorquí actuarà aquest divendres a la Sala Sarau en el marc del festival CurtCircuit.

  Joan Miquel Oliver, fundador, compositor i guitarrista dels llegendaris Antònia Font, retorna un any i mig desprès dels concerts de comiat a lloms de Pegasus (Sony Music, 2015), el seu tercer àlbum en solitari després de Surfistes en càmera lenta (2005) i Bombón Mallorquín (2009) i el primer des de la separació de la banda balear.

   

  Fidel a un imaginari poètic càlidament familiar, el disc de Joan Miquel Oliver proposa un viatge per la illa de la calma que, partint de la mar, porta cap a l’interior i arriba a la ciutat com a metàfora de la civilització. Tot intercalant la pràctica totalitat del seu repertori anterior, el també escriptor i filòsof mallorquí transforma les petites coses del nostre dia a dia en material literari de primer ordre, encenent les estrelletes d’un univers oníric, personal i absolutament intransferible. Pop pur en els límits de la realitat.

   

  Acompanyat per Jaume Manresa als teclats i Xarli Oliver a la bateria, Joan Miquel Oliver el presenta en format power-trio en una gira que el porta a Badalona de la mà del festival CurtCircuit. Serà aquest divendres a la Sala Sarau (22.30h), i ho farà acompanyat del barceloní Nacho Umbert, ex membre de la mítica banda Paperhouse, que el 2015 va estrenar el seu tercer disc d’estudi “Familia”.