“L’exigència és màxima i buscarem les màximes categories possibles”

  0
  150
  FF Badalona

  Marc Romeu, coordinador de la FF Badalona, valora l’evolució de la base escapulada

  Tot i superar amb una excel·lent nota la temporada més atípica de totes, la Fundació Futbol Badalona ja enceta i buscarà de millorar el seu bon estat de forma amb nous objectius en les categories inferiors escapulades.

  Marc Romeu és el coordinador general de la Fundació i aquesta temporada 2021 – 2022 s’ha enfortit l’estructura esportiva badalonina, amb la segmentació de la coordinació per categories concretes: Carlos Cortés d’Adjunt en l’etapa juvenil i cadet, Arnau Melón en els nivells aleví i infantil i Pol Delgado en les etapes de Prebenjamín i Benjamí.

  Amb Marc Romeu coneixem els nous objectius a la base escapulada i quin balanç es fa del curs de la covid.

  Com s’ha viscut la temporada de la covid al futbol base?

  Ha estat una temporada atípica. Quan arriba la covid, ens confinen a meitat de temporada i això dificulta força la planificació de l’any següent (curs 2020 – 2021) i confeccionar plantilles competitives. Estem parlant pràcticament d’un any sense competició i això és molt complicat, físicament o psicològicament. I més a Badalona, que sempre hem de fer equips competitius.

  Vau poder fixar objectius?

  L’objectiu sempre és intentar aspirar al màxim objectiu entre els primers equips (Benjamí A, Aleví A, Infantil A…). Tot i la covid, ens hem quedat molt a prop dels objectius i la temporada 2020 – 2021 ha estat molt bona. Hem aconseguit molts ascensos i estem parlant dels millors anys de les darreres temporades. Les expectatives a Badalona sempre són altes i s’ha assolit allò que ens vam plantejar. Sempre s’ha de millorar i mirar endavant.

   El futbol 7 escapulat gaudeix de les màximes categories però el Badalona s’ennuega amb el futbol 11.

  Fa diverses temporades que ens quedem a les portes. El futbol 11 és més difícil que el futbol 7. La competència entre els equips veïns és complicada.

  Què suposa jugar a l’Estadi per als joves?

  Estem parlant d’un Estadi que ajuda força a gaudir d’un futbol més vistós, més agradable de veure i ajuda a la captació. És tot un privilegi gaudir d’aquesta instal·lació.

  Quin futur i visió de primer equip hi ha al club?

  El Badalona vol apostar pels jugadors de la casa i Joel Toledo n’és un exemple. Ha gaudit de molts minuts i volem apostar pel futbol base. Joan Bordallo és un altre exemple. Va arribar al club en edat escola i ha arribat a gaudir d’entrenaments del primer equip. Volem mantenir aquesta dinàmica dels jugadors juvenils amb el primer equip.

  Objectius de la temporada 2021 – 2022.

  L’exigència sempre és molt alta i intentarem assolir els màxims objectius possibles i màximes categories. Treballem perquè així sigui, però n’hi ha altres clubs que tampoc gaudeixen de la Divisió d’Honor i tenen molta història.

  Dues instal·lacions per a la base però amb els horaris ben plens.

  Aquest és un problema per a totes les entitats. Badalona, Seagull i Dracs. És una limitació. No sé si encara hem arribat al nostre sostre, però encara hi haurà un creixement de cara a aquesta temporada. Volem entrenaments de qualitat i que tothom pugui gaudir i amb les millors possibilitats.

  Europa B, Prat B, Cerdanyola B…CF Badalona B ?

  Ara com ara, la direcció esportiva no té cap intenció de formar un filial.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí