L’exposició sobre el sexe en l’època romana liderada pel Museu de BDN, Premi Musa 2014

  0
  Sexe en època romana.jpg

  02/09/2014 – La mostra sobre el sexe romà, produïda per la Xarxa de Museus i Jaciments Arqueològics de Catalunya i liderada pel Museu de Badalona, ha rebut un total de 30.988 visitants, i continuarà itinerant fins al 2016.

  L’exposició Sexe en època romana, dirigida i coordinada pel Museu de Badalona i que dóna a conèixer l’univers sexual de l’antiga Roma des de la República fins al segle IV, va ser distingida fa pocs dies amb el Premi Musa a la millor exposició sobre el món antic.

   

  La revista Auriga, única publicació en català dedicada a la divulgació de la tradició clàssica a Catalunya i promotora dels premis, ha fet públic a finals d’agost el veredicte de la XXII edició, adreçada a tots els territoris de llengua catalana. La mostra sobre el sexe romà, produïda per la Xarxa de Museus i Jaciments Arqueològics de Catalunya i liderada pel Museu de Badalona, va ser inaugurada l’abril de 2013. Posteriorment ha aterrat a d’altres museus catalans, amb un total de 30.988 visitants, i continuarà itinerant fins al 2016.