L’Hospital Germans Trias redueix un 7,2% les seves emissions globals amb l’adopció de millores energètiques

  0
  328

  L’Hospital Germans Trias continua adherit i compromès amb els Acords Voluntaris, un programa impulsat per la Generalitat que, a través de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic, ofereix eines, suport i reconeixement a organitzacions que, voluntàriament, volen comprometre’s en reduir les seves emissions de GEH (Gasos d’Efecte Hivernacle). 

   De fet, la de la sostenibilitat és una de les línies clau del Pla Estratègic 2023-2026 de la Gerència Territorial Metropolitana Nord de l’ICS, concretada en disminuir l’impacte ambiental de les seves activitats, amb una correcta gestió dels residus i la millora de l’eficiència energètica.

  En aquest sentit, la reducció de la petjada de carboni de l’Hospital és una realitat i preveu seguir millorant els anys vinents. De fet, si es compara amb l’any 2021, les emissions totals es van reduir un 7,2% l’any passat, amb una xifra global d’emissions de 13.538 tones de CO2 eq, equiparables a les que generarien 2.500 habitants de Catalunya (l’equivalent al poble de Besalú, per exemple).

  Els resultats s’obtenen amb la magnitud de l’equivalent de diòxid de carboni (CO2 eq), que permet determinar el potencial d’escalfament global (PEG) dels gasos amb efecte hivernacle a partir de la seva equivalència en diòxid de carboni.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí