L’Hospital Municipal estrena nous espais per a hospital de dia i cirurgia sense ingrés

  0
  VisitaUCSI_29oct14.JPG

  30/10/2014 – La UCSI i l’Hospital de dia medicoquirúrgic han estrenat al setembre nova ubicació a la quarta planta del centre sanitari; la UCSI s’ha ampliat i disposa ara de 24 punts d’atenció, nou més dels que tenia fins al moment.

  La directora dels sectors sanitaris Barcelonès Nord i Maresme i Vallès Oriental de la Regió Sanitària Barcelona del Servei Català de la Salut, Aurora Dueñas, acompanyada del vicepresident del Consell d’Administració de Badalona Serveis Assistencials (BSA), Ramon Riera, i de la gerent de l’organització, la doctora Pilar Saura, va realitzar ahir al migdia una visita als nous espais de la Unitat de Cirurgia sense Ingrés (UCSI) i l’Hospital de dia medicoquirúrgic de l’Hospital Municipal de Badalona (HMB).

   

  La UCSI i l’Hospital de dia medicoquirúrgic han estrenat al setembre nova ubicació a la quarta planta del centre sanitari. A més la UCSI s’ha ampliat i disposa ara de 24 punts d’atenció, nou més dels que tenia fins al moment.

   

  D’aquesta manera l’Hospital Municipal de Badalona podrà incrementar el nombre i la tipologia d’intervencions quirúrgiques sense ingrés, amb els consegüents beneficis per als pacients.

   

  La cirurgia ambulatòria millora el confort i el benestar del pacient, que es pot recuperar a casa seva amb tota la seguretat i garanties i evitar les possibles complicacions derivades de l’estada en un hospital.

   

  La reorganització dels espais, que es va dur a terme durant els mesos d’estiu per afectar el mínim possible l’activitat del centre sanitari, ha permès adequar l'àrea d'Hospitalització d’acord al nou model assistencial de BSA, que deriva del Pla estratègic 2013-2015 de l’organització i del Pla de Salut 2011-2015. Tots tres aposten, entre altres mesures, per la potenciació de models alternatius a l'hospitalització convencional.