L’IMPO lliura avui els premis del XIVè Concurs de Joves Idees Emprenedores

  0

  14/12/2012 – Un total de 95 alumnes de cinc centres educatius de tota la ciutat han participar presentant els seus projectes.

  El XIVè Concurs de Joves Idees Emprenedores arriba al seu punt culminant amb el lliurament dels premis als participants. L’acte, té lloc avui a l’Auditori del Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) a les 10 hores.

   

  Aquest concurs s’emmarca dins de les accions de divulgació i foment de la cultura emprenedora que l’IMPO desenvolupa en els instituts de la nostra ciutat i hi col·laboren més d’una desena de centres formatius tant públics com privats de Badalona. El passat 31 de juliol es va tancar el termini de lliurament dels projectes per participar en l’edició d’enguany. En el concurs hi col·laboren més d’una desena de centres educatius.

   

  El total de projectes presentats al XIVè Concurs de Joves Idees Emprenedores ha estat de 64, dels quals 30 han participat en la modalitat d’Idees Emprenedores i els 34 restants en la modalitat de Pla d’Empresa. El nombre total de joves participants aquest any en els diversos projectes, tant en els treballs individuals com en treball de grup, ha estat de 95. Aquests joves estudien en 5 centres formatius públics i privats repartits per tots els barris de Badalona. Es tracta dels centres Barres i Ones, Centre de Formació Professional de Llefià, Escola Cultural Dalt la Vila, Enric Borràs i Col·legi Badalonès.

   

  Es preveu que en l’acte de lliurament dels premis hi assisteixen uns 300 alumnes dels centres que han participat en el concurs.