L’Ajuntament inicia la reposició d’arbres i plantes de la plaça Pompeu Fabra

  0
  54
  Pompeu fabra plantació.JPG

  14/12/2012 – Un total de 14 arbres i 2.000 plantes substituiran aquelles unitats que no han sobreviscut al període de garantia.

  L’Ajuntament de Badalona iniciarà va iniciar ahir la reposició de 14 arbres i 2.000 plantes de la plaça de Pompeu Fabra. La nova vegetació substitueix totes les unitats que no han sobreviscut al període de garantia, que va expirar a finals del passat mes de setembre. Les tasques de reposició les efectuarà l’empresa encarregada de l’enjardinament de la plaça.

   

  Després de realitzar un inventari de la vegetació malmesa, l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat ha considerat que algunes plantes no s’havien acabat d’adequar a l’espai per factors climatològics o perquè no els arribava aigua suficient a través del sistema de reg. Per aquesta raó, s’ha decidit plantejar canvis d’espècies o d’ubicació als parterres. També s’ha buscat que la nova vegetació estigui més adaptada al clima mediterrani per les seves baixes necessitats hídriques. Aquestes noves plantes són bàsicament la Lantana montevidensis i la Vinca major.

   

  Des de finals de setembre, l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat, a través de la brigada municipal de parcs i jardins, assumeix el manteniment d’aquesta plaça. En aquest sentit, la regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Sònia Egea, ha afirmat que “s’estan fent molts esforços per poder mantenir adequadament aquest espai i per això s’ha plantejat el canvi d’algunes espècies de plantes, així com la introducció d’alguns canvis en el reg per millorar la seva eficiència”.