L’Infantil de la Penya vol el títol nacional (47-77)

  0
  68
  ClD166AWQAAVNfD.jpg

  16/06/2016 – El FIATC Joventut, a les semifinals del campionat d'Espanya amb un Joel Juárez estel·lar.

   

  Després d'assolir un meritori subcampionat en la Minicopa Endesa i de quedar tercers de Catalunya, l'Infantil de la Penya torna a estar en disposició de lluitar pels títols de més prestigi.

   

  El conjunt de David Jimeno està completant a Lugo un campionat d'Espanya molt positiu, aconseguint la classificació per les semifinals amb un impecable 5/0 (tres triomfs en la fase de grups i dos en encreuaments directes).

   

  En el compromís de quarts de final davant l'Unicaja, el FIATC Joventut exhibiria una enorme fortalesa d'equip, demostrant poder jugar a un gran nivell sense haver de dependre de les aportacions del seu principal referent: Joel Juárez.

   

  L'aler pivot acabaria el matx amb 21 punts, 12 rebots i un 31 de valoració, però es perdria tot el segon parcial per acumulació de personals. La Penya no notaria l'absència de Juárez i, després d'un primer quart on ja havia dominat (12-25), els joves jugadors de David Jimeno serien capaços d'arribar al descans amb el duel gairebé decidit (22-40).

   

  El domini absolut del rebot i l'òptim ritme proposat per Roger Martí en la direcció faria entrar el FIATC Joventut en una zona de confort que l'Unicaja mai podria trencar (35-61). Malgrat gaudir d'un control absolut de la situació, la Penya sabria mantenir el to defensiu fins al xiulet final, beneficiant-se del treball fosc d'homes com Christian González i Ferran Llorens (47-77).

   

  Igual que en la Minicopa, el Madrid tornarà a ser el rival del FIATC Joventut, en aquesta ocasió en unes semifinals pel títol nacional. El bloc badaloní necessitarà el millor Juárez (24 punts, 11 rebots i 32 de valoració de mitjana) per classificar-se per la final.