Bronze per als veterans del CTT Badalona

  0
  CTT Badalona 2.jpg

  16/06/2016 – Els tres jugadors del Titus Badalona assoleixen una medalla en el Campionat de Catalunya celebrat a Calella.

  El passat cap de setmana es va disputar a Calella, el Maresme, el Campionat de Catalunya de Tennis de Taula de Veterans. El Titus Badalona va estar representat pels jugadors Josep Maria Nolis, Ramon Pons i Joan Redón a la categoria de més de 60 anys.

   

  A la fase de grups varen estar enquadrats al grup amb els equips dels Lluïsos d'Horta, el Bombos Blasi Olesa i l'Agrupació Congrés 'A'. En aquesta fase sols varen perdre contra els congressistes, quedant classificats com a segons i passant al quadre final de les eliminatòries. Els blaus van superar totes les rondes fins a trobar-se a semifinals a l'equip d'El Ciervo 'A', integrat pels jugadors Castells i Agea, actuals campions d'Espanya de la seva categoria, tot i que varen estar a punt de donar la sorpresa, ja que van estar a puny de guanyar els dobles.

   

  Al partit per la medalla de bronze, van tornar a enfrontar-se a l'Agrupació Congrés 'A' amb qui el partit disputat a la fase de grups van sortir derrotats, i gràcies a un excel·lent joc per part de Pons, l'equip va assolir pujar al tercer caixó del podi.

   

  El proper cap de setmana, també a Calella, hi haurà la competició individual i de dobles.