L’Infantil no pot amb el València i el Madrid

0
    33

22/02/2015 – El FIATC Joventut tanca la Minicopa Endesa amb una doble derrota contra dos dels millors conjunts del torneig.

La darrera jornada de la Minicopa no va deparar bons resultats per la Penya. L’equip de David Jimeno va mirar de contrarestar el potencial físic i tècnic del València i del Madrid, però la superioritat taronja i blanca es va fer efectiva.

Contra el València, el FIATC Joventut va haver d’adaptar-se a un escenari de partit poc habitual. Els àrbitres van optar per sancionar tots els contactes amb falta. Abans del descans, els dos conjunts ja havien comès més d’una trentena d’infraccions en forma de personal.

Això va ralentitzar moltíssim el ritme de joc, situació que mai pot afavorir a un equip de la Penya. El València va sortir més inspirat ofensivament (10-22) i al descans ja tenia el partit quasi encarrilat (32-49).

Tot i baixar les seves prestacions ofensives, el conjunt taronja també es va endur el tercer parcial (46-65), mentre que el FIATC Joventut va guanyar el quart amb un marcador de 27 a 24 (73-89). Joel Juárez (17 punts, 5 rebots, 5 assistències i 25 de valoració) seria el jugador verd-i-negre més destacat.

Durant el torn de tarda d’ahir, la Penya es va enfrontar contra el club que s’ha acabat proclamant campió del torneig, el Real Madrid. Els blancs van dominar a plaer, liderats pel talent de Zivanovic (27 punts i 34 de valoració).

Amb un parcial de 26 a 6, el Madrid va sentenciar el partit en els primers deu minuts de joc. Al descans, el FIATC Joventut perdia per més de 40 punts de diferència (60-17) i només va poder maquillar una mica el marcador durant els dos últims períodes.

Finalment, el Madrid es va imposar de forma molt contundent (89-56). Per part badalonina, Oriol Cuadrado va ser el jugador més inspirat, amb 10 punts, 7 rebots i 12 de valoració.