Pedro García Aguado presenta a Badalona el seu llibre sobre educació

  0
  Pedro3--478x270.jpg

  23/02/2015 – L’exesportista i presentador del famós programa televisiu ‘Hermano Mayor’, Pedro García Aguado, visitarà dimarts Badalona per presentar, juntament amb Francisco Castaño Mena, el seu darrer llibre sobre l’educació familiar.

  L’exesportista i presentador del famós programa televisiu ‘Hermano Mayor’, Pedro García Aguado, visitarà dimarts Badalona per presentar, juntament amb Francisco Castaño Mena, el seu darrer llibre sobre l’educació familiar, Aprender a educar. Serà el dia 24 a les 19h, a les Escoles Garbí Pere Vergés, al barri de Mas Ram, on oferiran una conferència.

   

  Aquest projecte, que Aguado ha dut a terme amb el professor de secundària i educador Francisco Castaño, pretén posar de manifest la importància de l’educació familiar com a factor de protecció per a prevenir possibles dificultats amb els fills, com ara el fracàs escolar, problemes de conducta o consum de drogues. L’obra intentar explicar com guiar als fills durant el seu creixement d’una forma pràctica i amena. El llibre està basat en les xerrades que tots dos autors realitzen arreu d’Espanya, i amplien els mètodes i les eines per a que els pares se sentin més segurs i eficients en l’educació dels fills.