Miguel Poveda publica ‘Diverso’, el seu nou disc

  0

  ‘Diverso’ és el títol del darrer disc publicat per Miguel Poveda. L’artista badaloní ens presenta un recorregut pels estils musicals que l’han acompanyat al llarg de la seva carrera. El flamenc tradicional és l’eix central, però també hi ha espai pel tango, la cançó popular mexicana o la cançó andalusa.

  El primer senzill d’aquest nou treball és ‘Triana, Puente y La Habana’, un tema que pretén recrear el pont cultural que hi ha entre cubans i andalusos difuminant els límits que els separen. L’artista ha adoptat la bellesa del Planeta com a símbol del disc, i ens convida a reflexionar sobre la necessitat de tenir-ne cura. “He volgut reforçar el meu compromís social amb l’única i humil intenció de crear consciència a les noves generacions, des de l’amor més absolut a la diversitat del nostre planeta”, destacava Miguel Poveda.

  També als Estats Units

  La gira de ‘Diverso’ arrencarà al Teatro Real de Madrid el 12 de febrer. Poveda també actuarà a Sevilla, a Brussel·les, A Coruña, Nova York, Miami, Còrdova, Granada i a Gijón. Els veïns i veïnes de Badalona el podran gaudir ben a prop de casa: el 19 de juny de 2022 al Liceu de Barcelona.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí