L’Institut Guttmann demana a la ciutadania que bufi espelmes per ‘encendre vides’

  0
  63
  hospital-neurorehabilitacio.jpg

  18/07/2015 – La institució amb seu a Badalona va celebrar dijous al vespre un concert solidari a la Sala Luz de Gas de Barcelona, on va per posar en marxa una nova campanya solidària viral i va presentar un videoclip gravat amb Blaumut.

  L’Institut Guttmann va celebrar dijous el vespre un concert solidari a la Sala Luz de Gas de Barcelona per commemorar el seu 50è aniversari. La institució va aprofitar per posar en marxa la nova campanya ‘Sopla una vela para encender nuevas vidas’, una acció viral que es mourà a través de les xarxes socials per arribar a un gran número de població.

   

  La iniciativa demana a la ciutadania que se sumin a l’aniversari enviant un vídeo o una fotografia bufant una espelma “per a ajudar a encendre noves vides”. La campanya ja compta amb el recolzament de figures com Gerard Piqué, Pedro de la Rosa o Xavier Graset, entre d’altres. Un cop finalitzada, la Fundació AXA entregarà una donació solidària a ‘Amics del Institut Guttmann’ proporcional al nombre total de ‘bufades d’espelma solidàries’ recollides.

   

  Dijous, a Luz de Gas, a més, es va donar a conèixer el videoclip rodat a l’hospital badaloní entre més de 200 professionals, pacients i familiars, que ha comptat amb la col·laboració de Blaumut. El grup català ha fet una adaptació de la famosa cançó Pa amb oli i sal especial per a la celebració d’aquest mig segle del Guttmann.