L’Institut Guttmann rep el màxim reconeixement social de la ciutat

  0
  59
  guttmann.JPG

  27/09/2012 – El centre de tractament medicoquirúrgic celebra 10 anys des que es va instal·lar a Badalona; ha atès a més de 17.000 pacients amb un equip de 400 professionals.

  L’Institut Guttmann va rebre ahir la Venus de Badalona, el màxim reconeixement social de la ciutat, en commemoració pels 10 anys que l’entitat porta treballant a la ciutat. L’acte protocol·lari tingué lloc al Saló de Plens de la Casa de la Vila, amb l'assistència dels membres del Patronat de l’Institut Guttmann, encapçalats pel seu president, Francesc Homs, i membres de l’equip directiu, a més de l’alcalde Garcia Albiol. El conjunt de professionals de la institució foren també homenatjats, a posteriori, a la Sala d’Actes del centre

   

  El president del Patronat de l’Institut Guttmann, Francesc Homs, va agraïr a l’alcalde el lliurament del guardó i va elogiart la tasca dels professionals que treballen al centre. Homs també va mostrar la seva satisfacció pel compromís de l’Ajuntament de Badalona amb l’hospital. “Ens sentim molt recolzats per tota la ciutat en la nostra tasca quotidiana”, assegurà.

  L’Alcalde, per la seva part, va manifestar la disponibilitat absoluta i la màxima col·laboració per part de l’Ajuntament amb l’institut pel que fa a futures ampliacions i millora de les seves instal·lacions.

   

  L’Institut Guttmann, que enguany complirà 47 anys de la seva fundació, és actualment l’hospital de referència en el tractament medicoquirúrgic i la rehabilitació integral de les persones amb lesió medul·lar, dany cerebral adquirit, o un altra gran discapacitat d’origen neurològic.

  Situat a Badalona des de l’any 2002, ha atès a més de 17.000 pacients amb un equip de 400 professionals i és actualment un Centre d’Excel·lència de reconegut prestigi a nivell internacional en la seva especialitat clínica, la neurorehabilitació.