L’Internet per fibra òptica fins la llar arriba al Front Marítim

  0
  63

  23/07/2013 – Una empresa de telecomunicacions comença el desplegament a Badalona i Sant Adrià.

  Aquest juliol ha començat el desplegament a Badalona i Sant Adrià de la fibra òptica fins la pròpia llar. Es tracta d’un projecte a càrrec de l’empresa Adamo, que té previst arribar al 5% de la localitat badalonina i al 10% de Sant Adrià aquest mateix estiu.

   

  Tots dos municipis entraran dins els cinc primers de Catalunya, després de Barcelona, Viladecans i Lleida, que gaudiran de l'accés al Internet més ràpid del país amb una velocitat de 300 Mb, “gairebé 100 vegades més ràpida que l’ADSL tradicional”, segons el CEO de l’empresa, Frederick Gillstrom.
   

  Els habitants d’ambdues ciutats poden entrar en www.adamo.es i comprovar si la seva vivenda forma part dels plans de desplegament inicials mitjançant la funció de verificació de cobertura, que s'actualitzarà automàticament en el futur quan s'ampliï l'abast.

   

  A Badalona, la zona de cobertura es limitaria a l’àrea del Front Marítim i l’entorn del port, per on transcorre el canal de distribució principal.

   

  Adamo és una empresa de telecomunicacions que neix a Suècia el 2004 i arriba a Espanya el 2007. Amb la seva entrada al nostre país es converteix en la primera empresa en oferir 100Mb reals i simètrics a través de la fibra òptica fins la llar. En l'actualitat, l'empresa compta amb clients particulars a Barcelona, Viladecans, Lleida, Astúries i ara també Badalona i Sant Adrià de Besòs a més de proporcionar serveis a grans i mitjanes empreses a tot el país a través de la unitat de negocis Adamo Empreses, que té més de 150 km de fibra fosca desplegada principalment a Barcelona i Madrid.